Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Κέρκυρα: Καλλιεργητής φυτείας χασίς επιτέθηκε με δρεπάνι σε αστυνομικούς

Οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Κέρκυρα από αστυνομικούς του Τμήματος Παλαιοκαστριτών Κέρκυρας, στο πλαίσιο της οποίας ...συνελήφθη ένας 40χρονος ημεδαπός καλλιεργητής φυτείας κάνναβης αποτελούμενης από 87 δενδρύλλια ύψους 2.5 μέτρων περίπου.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Παλαιοκαστριτών που οργάνωσε και πραγματοποίησε την επιχείρηση σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος του 40χρονου για τα αδικήματα καλλιέργειας φυτείας και κατοχής ποσότητας κάνναβης, καθώς και της παράνομης οπλοκατοχής και της επίθεσης σε βάρος των αστυνομικών με ένα δρεπάνι.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί, παρουσία δικαστικού λειτουργού, επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν έρευνα στην οικία του 40χρονου. Στην αναγγελία της έρευνας, ο 40χρονος αρνήθηκε να συνεργαστεί και στη συνέχεια, στράφηκε εναντίον των αστυνομικών και του εισαγγελικού λειτουργού με ένα δρεπάνι μήκους 2,5 μέτρων.

Άμεσα ο 40χρονος ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς, ενώ στην έρευνα που ακολούθησε στην οικία του εντοπίστηκε στον προαύλιο χώρο της, φυτεία κάνναβης αποτελούμενη από 87 δενδρύλλια ύψους 2,5 μέτρων περίπου, ενώ στο εσωτερικό της 1 κιλό ακόμη κάνναβης, μέσα σε συσκευασίες. Επίσης, κατασχέθηκε το δρεπάνι με το οποίο απείλησε τους αστυνομικούς.

Ο 40χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Πηγή: Thebest.gr