Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Φοροδιαφυγή, κλοπή και μαχαιρώματα σε συναυλία της Άντζελας Δημητρίου

Από έφοδο του ΣΔΟΕ και διαπίστωση φορολογικών παραβάσεων μέχρι κλοπή και μαχαιρώματα είχε το «μενού» σε συναυλία της Άντζελας Δημητρίου στη Δροσιά Χαλκίδας το βράδυ του Σαββάτου…

Η βραδιά εξελισσόταν ομαλά μέχρι... τις 3.00 τα μεσάνυχτα, όταν έγινε έφοδος από το ΣΔΟΕ. Στην έφοδο που πραγματοποιήθηκε εντοπίστηκε φοροδιαφυγή, με τους ελεγκτές να διαπιστώνουν διάφορες παρατυπίες που οδήγησαν στη μήνυση κατά του υπευθύνου της εκδήλωσης.

Γύρω στις 5.30 το πρωί δημιουργήθηκε παρεξήγηση για άγνωστη αιτία ανάμεσα σε πελάτες και ακολούθησε μεγάλη σύρραξη, που συνεχίστηκε και έξω από το γυμνάσιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας άνδρας τραυματίστηκε από μαχαίρι και έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος, ενώ στο σημείο έφθασε και ασθενοφόρο.

Επικράτησε μεγάλη αναστάτωση και ο κόσμος σηκώθηκε από τα τραπέζια για να δει τι συμβαίνει, ενώ η συναυλία διεκόπη.

Άγνωστοι βρήκαν την ευκαιρία μέσα στον χαμό και εισέβαλαν στον εσωτερικό χώρο του γυμνασίου σπάζοντας την κλειδαριά.

Χωρίς να γίνουν αντιληπτοί κατάφεραν να αρπάξουν την τσάντα της τραγουδίστριας από γραφείο που είχε μετατραπεί σε καμαρίνι. Η τσάντα περιείχε 1000 ευρώ μετρητά, κοσμήματα, την ταυτότητα της, τα κλειδιά του σπιτιού της κ.α

Έκπληκτη η Άντζελα Δημητρίου μόλις διαπίστωσε την κλοπή φώναξε τον υπεύθυνο και αυτός ειδοποίησε την Ασφάλεια, η οποία έφθασε άμεσα στο σημείο. Οι αστυνομικοί πήραν αποτυπώματα και οι έρευνες για τους δράστες είναι σε εξέλιξη.

«Αυτά που έζησα στην Δροσιά δεν τα έχω ξαναζήσει στην καριέρα μου» σημείωσε η Άντζελα Δημητρίου.

Πηγή: eviazoom