Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

ΗΠΑ: Σε διαρκή επικοινωνία οι αμερικανοί αξιωματούχοι λίγο πριν την επέμβαση

Όπως τόνισε η σύμβουλος του Ομπάμα Σούζαν Ράις «ο πυρήνας της απόφασης (σ.σ για επίθεση στη Συρία) είναι η ασφάλεια της Αμερικής και η πρόληψη επιθέσεων σε αθώους χρησιμοποιώντας τα πιο ειδεχθή μέσα παγκοσμίως».

Σε πυρετώδεις επαφές βρίσκονται ...υψηλόβαθμοι αμερικανοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι με στελέχη του ρεπουμπλικανικού αλλά και του δημοκρατικού «στρατοπέδου» λίγο πριν την στρατιωτική επέμβαση στη Συρία.

Ο υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι, και ο υπουργός Άμυνας Τσάκ Χέιγκελ, και άλλοι ανώτεροι αξιωματούχοι των ΗΠΑ θα έχουν τηλεδιασκέψεις με εκπροσώπους των Δημοκρατικών και των Ρεπουμπλικανών γερουσιαστών όπως ανέφερε αξιωματούχος του Λευκού Οίκου.

Οι τηλεδιασκέψεις αποτελούν μέρος της «διαβουλεύσεις της κυβέρνησης σχετικά με τη χρήση χημικών όπλων από το καθεστώς Άσαντ στη Συρία στις 21 Αυγούστου,» είπε η αξιωματούχος.

Ο επικεφαλής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (NSA) Τζέιμς Κλάπερ και η σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα Σούζαν Ράις καθώς και ο Ναύαρχος Τζέιμς Γουάινφιλντ υπαρχηγός του αμερικανικού επιτελείου ενόπλων δυνάμεων θα παραστούν επίσης.

Όπως τόνισε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η Σούζαν Ράις «ο πυρήνας της απόφασης (σ.σ για επίθεση στη Συρία) είναι η ασφάλεια της Αμερικής και η πρόληψη επιθέσεων σε αθώους χρησιμοποιώντας τα πιο ειδεχθή μέσα παγκοσμίως».

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το καθεστώς Άσαντ χρησιμοποίησε χημικά όπλα αδιακρίτως στους Σύρους πολίτες στις 21 Αυγούστου» δήλωσε χαρακτηριστικά η υψηλόβαθμη αξιωματούχος.