Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Απαγόρευση της κυκλοφορίας στο Σέιχ Σου

Tην απαγόρευση της κυκλοφορίας πεζών και τροχοφόρων οχημάτων κάθε είδους στο περιαστικό δάσος Σέιχ Σου, από τις 8 το βράδυ της Παρασκευής μέχρι τις 7 το πρωί του Σαββάτου, ανακοινώνει η Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης.

Προηγήθηκε σχετικό... έγγραφο της Διεύθυνσης Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης και ενημέρωση από το τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης για πολύ υψηλό κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιών.

Η απαγόρευση ισχύει για το τμήμα του περιαστικού δάσους (Σέιχ-Σου) που περικλείεται από την Περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, την επαρχιακή οδό Πεύκων – Ασβεστοχωρίου – Εξοχής και την επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης – Πανοράματος – Χορτιάτη.

Σε δήλωσή του, ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Τσαμασλής καλεί τους Θεσσαλονικείς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ενημερώνουν άμεσα τις Αστυνομικές Αρχές, όταν διαπιστώνουν οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση, καθώς και να φροντίζουν να μην ρίχνουν σκουπίδια και αποτσίγαρα στο δάσος.