Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Δραματικό μήνυμα Ιταλίδας που έπεσε θύμα επίθεσης στην Κω

«Είμαι ζωντανή από θαύμα. Ολοκλήρωσα τις διακοπές μου στο νοσοκομείο. Ελλάδα σε μισώ. Η φτώχεια σε οδηγεί να κάνεις τρελά πράγματα. 

Με απήγαγαν και κόντεψαν να με στραγγαλίσουν. Ευτυχώς δε ...θυμάμαι τίποτα», έγραψε στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook, η 37χρονη Κιάρα Μπόφο η οποία βρέθηκε αιμόφυρτη και ημίγυμνη σε αρχαιολογικό χώρο της Κω.

Την υπόθεση διερευνά η τοπική αστυνομία, καθώς η Ιταλίδα τουρίστρια που έκανε διακοπές μόνη της, βρέθηκε από διερχόμενους την περασμένη Παρασκευή στην Αρχαία Αγορά να είναι ημίγυμνη και να φέρει τραύματα στο πρόσωπο και το σώμα.

Διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο, ωστόσο όταν συνήλθε από το σοκ δήλωσε πως δε θυμάται τίποτα από το περιστατικό.

«Μπαμπά, είμαι καλά. Αλλά ήθελαν να με πνίξουν», ήταν τα πρώτα λόγια της Μπόφο, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera.

Η γυναίκα που κατάγεται από το Τρεβίζο και είναι υπάλληλος σε εταιρία παραγωγής επίπλου, αποφάσισε να ταξιδέψει μόνη της για τις καλοκαιρινές διακοπές. Δεν περίμενε, όμως, ότι θα είχαν αυτή την κατάληξη.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης μετά το δείπνο της με ανθρώπους που γνώρισε στο νησί. Από εκείνη τη στιγμή και μέχρι το πρωί της επομένης η Μπόφο δε θυμάται τίποτα.

Οι διερχόμενοι που την εντόπισαν λιπόθυμη κάλεσαν την αστυνομία και ασθενοφόρο, το οποίο τη μετέφερε στο ιατρικό κέντρο, όπου διαπιστώθηκαν τραυματισμοί στο σώμα και μία πληγή στο πρόσωπο.

Οι δράστες, των οποίων η εθνικότητα δεν είναι γνωστή, της είχαν κλέψει την τσάντα, το κινητό τηλέφωνο και τα κοσμήματα που φορούσε.

Η Μπόφο που αναμένεται να επιστρέψει σήμερα στην Ιταλία, περιμένει τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα δείξουν αν έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση.

Στο μεταξύ πολλοί είναι οι φίλοι της που γράφουν στο προφίλ της σχόλια για το επεισόδιο και της εύχονται περαστικά, αλλά και πολλούς να της τονίζουν πως «δεν πρέπει να συγχέει τη φτώχεια με την εγκληματικότητα» και άλλους να της γράφουν έκπληκτοι για τις δικές τους διακοπές στην Ελλάδα, όπου «συνάντησαν υπέροχους ανθρώπους».