Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Πιερία: Ιδιοκτήτης περιπτέρου ακινητοποίησε ληστές

Δεν είχε μόνο τα μάτια του… δεκατέσσερα ένας ιδιοκτήτης περιπτέρου στους Νέους Πόρους Πιερίας, αλλά και τα κότσια να τα βάλει με δυο πολύ νεότερούς του δράστες οι οποίοι αποπειράθηκαν να κλέψουν διάφορα είδη! 

Μάλιστα, ακινητοποίησε και... τους δυο, έστω κι αν ο ένας κατάφερε να ξεφύγει πριν φτάσουν οι αστυνομικοί.

Ο 50χρονος άνδρας αντέδρασε αστραπιαία μόλις πήρε είδηση τους δυο νεαρούς που έβαζαν «χέρι» στα εμπορεύματά του. Βγήκε από το περίπτερο και τους… «βούτηξε» πριν προλάβουν να αντιδράσουν. Ωστόσο, ο ένας ξέφυγε από τη λαβή του και το έβαλε στα πόδια. Ο άλλος, όμως, παραδόθηκε στους αστυνομικούς του τμήματος Λιτοχώρου. Πρόκειται για έναν 18χρονο Αλβανό που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης για απόπειρα κλοπής, ενώ ο συνεργός του αναζητείται.

*** Στην Κοζάνη, αστυνομικοί του τοπικού τμήματος Ασφαλείας συνέλαβαν επ” αυτοφώρω έναν 32χρονο τη στιγμή που προσπαθούσε να παραβιάσει με κατσαβίδι την είσοδο του καταστήματος ενός 37χρονου και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

*** Στο Άργος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 33χρονος που έγινε αντιληπτός ενώ παραβίαζε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο χωρίς να προλάβει να κλέψει κάτι. Στην κατοχή του δράστη κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία και μικροποσότητα ηρωίνης