Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Η κοκαΐνη έρρε άφθονη στα κλαμπ της Μυκόνου

Ενας 41χρονος Αλβανός φέρεται ως «εγκέφαλος» της διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών στα club της Μυκόνου, με τη συνεργασία ενός 46χρονου Κύπριου με τον οποίο συγκατοικούσε στο νησί των ανέμων. 

Στη σύλληψή τους οδήγησε ο ...εντοπισμός του αλλοδαπού μαζί με έναν 50χρονο Έλληνα που μετέφερε για λογαριασμό του μεθαμφεταμίνης (MDMA) βάρους 183,5 γραμμαρίων.

Οι άνδρες της Ασφαλείας συνέλαβαν αρχικά τους δυο άνδρες που κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του Αλβανού, λίγο μετά την άφιξη του Έλληνα με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά. Στο σακίδιο του 50χρονου, βρέθηκαν δυο συσκευασίες με τη μεθαμφεταμίνη και πέντε γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι όπου διέμενε ο αλλοδαπός μαζί με τον 46χρονο Κύπριο, όπου βρέθηκαν τρεις συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη βάρους 838,6 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας, ενώ ο Κύπριος που συνελήφθη για υγειονομικές παραβάσεις είχε κρυμμένα και 20 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης. Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν ακόμη 1.190 ευρώ και τέσσερα κινητά. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών.