Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Tι ανακάλυψε στον υπολογιστή του άνδρα της;;

Αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης βρίσκεται ένας 48χρονος Βρετανός ο οποίος ήταν δίγαμος κ μάλιστα είχε μία σύζυγο στη Βρετανία και μία στην Κίνα. 

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε, σύμφωνα με την Daily Mail, όταν... η σύζυγος από τη Βρετανία βρήκε στν υπολογιστή του κάποιες φωτογραφίες του σε προσωπικές στιγμές με την Κινέζα σύζυγο, καθώς επίσης κ φωτογραφίες από το γάμο τους.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο επιχειρηματίας, που αναφέρεται ως «Frank», αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να περάσει δύο χρόνια σε κινεζική φυλακή εφόσον καταδικαστεί από δικαστήριο της πόλης Guangzhou στα νοτιοανατολικά της Κίνας.

Ο 48χρονος φαίνεται πως σχετίστηκε στην Κίνα με μία γυναίκα, που αναφέρεται από τον τοπικό Τύπο ως Luo Ting, όταν έφτασε στ χώρα το 2005.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Global Times, παντρεύτηκαν κ απέκτησαν δύο παιδιά.

Αλλά ο άνδρας είχε, πίσω στη Βρετανία, όχι μόνο μία σύζυγο αλλά και τέσσερα παιδιά!

Η Βρετανίδα σύζυγός του, ανακάλυψε την ύπαρξη της δεύτερης συζύγου όταν βρήκε φωτογραφίες του άνδρα της με την Kινέζα σύζυγο στον υπολογιστή του.

Τότε η γυναίκα ταξίδεψε στην Κίνα και κατήγγειλε στις αρχές τον άνδρα της για δίγαμο. Αργότερα ανακάλεσε την καταγγελία της αλλά οι κινεζικές αρχές δεν έκαναν πίσω και τον συνέλαβαν.

Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται το Σεπτέμβριο.

Την υπόθεση επιβεβαίωσε η Βρετανική Πρεσβεία στο Πεκίνο.