Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Δράμα: Συνελήφθη ο «νταής» που τραυμάτισε τρία αδέλφια

Φυγάς για τέσσερα 24ωρα ήταν ο 42χρονος «νταής» που αναστάτωσε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης τη Δράμα, όταν τα έβαλε με τρία αδέλφια και τραυμάτισε δυο από αυτά με ξύλινο ρόπαλο και πυροβολισμούς! 

Οι άνδρες της Ασφάλειας.... τον συνέλαβαν βάσει εντάλματος που είχε εκδοθεί από τον ανακριτή Δράμας.

Ο «παλικαράς» είχε μαζί του την κυνηγετική καραμπίνα με την οποία είχε ανοίξει πυρ κατά των θυμάτων, η οποία κατασχέθηκε. Σε βάρος του η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Δράμας είχε ασκήσει δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση και επικίνδυνη σωματική βλάβη, κατηγορίες για τις οποίες θα απολογηθεί ενώπιον του του ανακριτή.

Αρχικά, ο «θερμόαιμος» 42χρονος χτύπησε με ένα ξύλο στη μέση έναν 34χρονο με τον οποίο διαπληκτίστηκε για ασήμαντη αιτία. Όταν ο 31χρονος αδελφός του θύματος έτρεξε να τον πάρει από τα χέρια του, ο εκτός εαυτού δράστης τον πυροβόλησε με το κυνηγητικό όπλο τραυματίζοντάς τον ελαφρά!

Αμέσως μετά, πυροβόλησε και τον 24χρονο αδελφό τους που είδε να κινείται εναντίον του χωρίς όμως να τον τραυματίσει και τράπηκε σε φυγή! Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.