Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Σκότωσε τη σύζυγό του επειδή τον απειλούσε να κάνουν σεξ!

Ένας άνδρας στον Καναδά σκότωσε τη σύζυγό του επειδή εκείνη τον απειλούσε με μαχαίρι για να κάνουν σεξ!!!Στην αρχή τα πράγματα ήταν πιο ήρεμα. 

Εκείνη απαιτούσε να κάνουν σεξ αλλά... εκείνος αντιστεκόταν. Τότε έβαλαν στοίχημα. Ο 57χρονος είπε στη σύζυγό του πως θα έκαναν σεξ αν εκείνη κατάφερνε να τoν κερδίσει σε ένα παιχνίδι στο Nintendo Wii. Το κίνητρο προφανώς ήταν ισχυρό και η γυναίκα τα κατάφερε. Γέμισε λοιπόν το κρεβάτι τους με σεξουαλικά παιχνίδια, αλλά ο Γουέινς της δήλωσε πως ήταν πολύ κουρασμένος. Αυτό φαίνεται πως την έκανε έξαλλη.

Όπως κατέθεσε στο δικαστήριο ο Καναδός συνταξιούχος εκείνος κοιμήθηκε αλλά λίγη ώρα αργότερα ξύπνησε όταν η σύζυγός του άρχισε να τον χτυπάει.

Η κατάσταση έγινε τρομακτική όταν εκείνη άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και τον απείλησε. Εκείνη τη στιγμή έβγαλε από το κομοδίνο το όπλο του και την πυροβόλησε στο πρόσωπο.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Εισαγγελέα η υπόθεση έχει κενά, καθώς το μαχαίρι πιθανότατα τοποθετήθηκε στο χέρι της συζύγου του αφού εκείνη είχε πεθάνει.

Star