Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

O B. Mιχαλολιάκος...και η επικοινωνία της πλάκας από επιλεγμένα παπαγαλάκια του Δήμου Πειραιά!

Μαθαίνουμε πως ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος συναντήθηκε χθες με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου και συζήτησαν για πάνω από μιάμιση ώρα- λέει- αποκλειστικά το θέμα της επαναλειτουργίας του...Δημοτικού Θεάτρου. 


Σύμφωνα με επιλεγμένα γαλάζια παπαγαλάκια, ο πρωθυπουργός υποσχέθηκε να δώσει "προίκα" ενός εκατομμυρίου ευρώ για τη λειτουργία του θεάτρου στις 21 Σεπτεμβρίου. 

Αυτό που δεν λένε είναι ότι επί της ουσίας προτίθεται να χρηματοδοτήσει την προεκλογική καμπάνια του γαλάζιου δημάρχου εν όψει των επερχόμενων εκλογών.

Το μεγαλύτερο όμως επικοινωνιακό ατόπημα είναι ότι η συνάντηση του δημάρχου με τον πρωθυπουργό δεν ανακοινώθηκε επισήμως από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Πειραιά. 

Προφανώς κάποιοι έκριναν πως η συνάντηση δεν είναι σοβαρό θέμα και δεν αφορά στην ενημέρωση των δημοτών. Το ίδιο είχε συμβεί και στις προηγούμενες τρεις συναντήσεις των δύο ανδρών που έγιναν τον τελευταίο χρόνο σε ταβερνάκια του Πειραιά. 

Αντίθετα, πληροφορίες από τη συνάντηση διέρρευσαν επιλεκτικά σε διάφορα παπαγαλάκια που δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για την θερμή ατμόσφαιρα στο τετ α τετ με τον πρωθυπουργό και τον δήμαρχο που υποτίθεται ότι δίνουν κοινό αγώνα για την επίλυση των προβλημάτων της πόλης.


@ Μιλάμε για επικοινωνία της πλάκας από επιλεγμένα παπαγαλάκια του Δήμου Πειραιά! 
Πρόκειται για ένα πρωτόγνωρο -επιεικώς απαράδεκτο- φαινόμενο και πραγματικά δεν θα έχουν άδικο αν σας κράξουν όλα τα υπόλοιπα τοπικά ή μη μέσα ενημέρωσης...