Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Αυτός είναι ο Ολλανδός μαχαιροβγάλτης! (pics)

Εργαζόταν μόνο τρεις ημέρες στο ξενοδοχείο της Χερσονήσου..

Η πρωτοφανής ενέργεια του 20χρονου Ολλανδού, Σιρίνο Σράιβερ, να κατακρεουργήσει ένα 12χρονο παιδί από τη Ρωσία -στο σώμα του οποίου κατάφερε 20 μαχαιριές μόνο και μόνο ....για να του κλέψει το κινητό και το φορητό του υπολογιστή- έχει προκαλέσει σοκ.

Ο ίδιος ο Ολλανδός είχε προσληφθεί για να εργαστεί ως «ανιματέρ», δηλαδή διασκεδαστής μικρών παιδιών που κάνουν διακοπές με τις οικογένειές τους, ουσιαστικά κατά τύχη και χωρίς να έχει το παραμικρό προσόν πέρα από την καλή γνώση Αγγλικών και Ολλανδικών...

«Χθες προσελήφθην ως ανιματέρ κατά τη διάρκεια των διακοπών μου στην Ελλάδα. Είναι φοβερή δουλειά. Πρέπει απλά να οργανώνεις δραστηριότητες και να διασκεδάζεις τον κόσμο. Με προσέλαβαν για τα άψογα αγγλικά και ολλανδικά μου επειδή είναι χρήσιμες για ένα θερινό θέρετρο όπως αυτό. Αν θέλω μπορώ να μείνω εδώ έως τις 30 Οκτωβρίου», έγραφε στο Facebook ο Σράιβερ την 1η Μαΐου.

Στις 7 Μαΐου δήλωνε, μάλιστα, χαρούμενος για το πως κύλησε η πρώτη ημέρα στην καινούργια του δουλειά στο Serita Beach.

Στις 9 Μαΐου μετακινήθηκε για άγνωστο λόγο στο Laguna Beach and Spa με τον ίδιο να πανηγυρίζει στο Facebook γράφοντας ότι έμαθε πως αλλάζει ξενοδοχείο και από ένα 4 αστέρων σε ένα 5 αστέρων.

Μια ημέρα μετά ανακοίνωνε ακόμα πιο περιχαρής ότι σε λίγες ημέρες θα μετακόμιζε σε υπερπολυτελές δωμάτιο πέντε αστέρων.

Σε φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook από τις διακοπές του στην Μεγαλόνησο ο Σράιβερ εμφανίζεται ανέμελος δίπλα σε πισίνα χωρίς τίποτα να δείχνει ότι πίσω από το χαμόγελό του κρυβόταν μια εγκληματική προσωπικότητα.

Aίσθηση προκαλεί και το τατουάζ που έχει στην πλάτη του ο 20χρονος από την Ολλανδία. Όπως αναφέρει το Cretaplus, που δημοσιεύει και τη σχετική φωτογραφία, ο 20χρονος έχει γραμμένο στην πλάτη του το όνομα της μεξικάνικης συμμορίας «Vatos Locos», την ιστορία της οποίας περιέγραφε η ταινία «Blood in Blood Out», που προβλήθηκε και στην Ελλάδα με τον τίτλο «Δεσμοί αίματος».

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές ο 20χρονος εργαζόταν δοκιμαστικά μετά από πρόταση του επικεφαλής των ανιματέρ στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο.

Ξενοδόχοι με τους οποίους επικοινώνησε το protothema.gr έλεγαν ότι είναι συνήθης πρακτική να εργάζονται ανιματέρ για μια δοκιμαστική περίοδο 10-15 ημερών -συνήθως μέσω κάποιας εταιρeίας- και στη συνέχεια να προσλαμβάνονται αν η απόδοσή τους κρίνεται ικανοποιητική.
Οι ίδιοι ξενοδόχοι έλεγαν ότι δεν ζητούνται περισσότερα στοιχεία από τους εργαζόμενους αφού θεωρείται επαρκής η εγγύηση της εταιρίας.