Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Θέλει Τιάγκο Σίλβα η «Μπάρτσα»

Ένα από τα χαρακτηριστικά της φετινής Μπαρτσελόνα είναι η ασταθής απόδοση της αμυντικής της γραμμής. 

Η ομάδα του Τίτο Βιλανόβα έχει δυσκολευτεί σε ...πολλά παιχνίδια εξαιτίας των γκολ που δέχεται αρκετά συχνά, κάτι που δεν συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια. Ο λόγος αυτός έχει υποχρεώσει τη διοίκηση της ομάδας στην αναζήτηση παικτών ικανών να ενισχύσουν την άμυνα των Καταλανών.

Σύμφωνα με το ιταλικό κανάλι «Sport Mediaset» ένας από τους αμυντικούς που ετοιμάζεται να… «χτυπήσει» η «Μπάρτσα» είναι ο Τιάγκο Σίλβα. Οι άνθρωποι της ομάδας είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν, προκειμένου να αποκτήσουν τον Βραζιλιάνο διεθνή.

Οι πληροφορίες που φτάνουν από την Ισπανία θέλουν τη Μπαρτσελόνα να προσφέρει 30 εκατ. ευρώ συν τον Πέδρο, ελπίζοντας πως η πρόταση αυτή θα κινήσει το ενδιαφέρον της γαλλικής ομάδας, η οποία μέχρι αυτή τη στιγμή δεν συζητά, καν, το ενδεχόμενο παραχώρησης του Τιάγκο Σίλβα, τον οποίον απέκτησε μόλις το περασμένο καλοκαίρι.

Το βέβαιο είναι πως οι Ισπανοί δεν πρόκειται να αφήσουν την υπόθεση και αναμένεται, σύμφωνα με το ιταλικό κανάλι, να επανέλθουν με ακόμα καλύτερη πρόταση.

Πηγή: sport-fm.gr