Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Nεότερα για τον Τόμας Πρωτόπαπα

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από το τραγικό ατύχημα του Τόμας Πρωτόπαπα στην Αττική Οδό και για πρώτη φορά ο θείος του, Γιώργος μίλησε μπροστά στην κάμερα για τον ανιψιό του και την εξέλιξη της υγείας του.

Ο κύριος Γιώργος Πρωτόπαπας βρέθηκε...
στην πασχαλινή εκδήλωση που διοργάνωσαν τα Παιδικά Χωριά SOS και είπε στην εκπομπή Fthis για τον ανιψιό του:

«Για μένα προσωπικά ο Τομ είναι εδώ. Ερχόταν πάντα από μικρός στα παιδικά χωριά και εφόσον είναι πάντα κοντά μας, δεν μπορεί η ζωή μας να σταματά γιατί είναι μια υποστήριξη και γι' αυτόν.

Νομίζω ότι είναι άλλο κομμάτι το προσωπικό βίωμα κάθε οικογένειας, και άλλο η υποχρέωση που έχει προς τη δουλειά και προς τα παιδιά των χωριών που και αυτά χρειάζονται ένα καλύτερο αύριο», είπε ο διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS.

Μάλιστα δεν αρνήθηκε να μιλήσει και για τις εξελίξεις στην υγεία του, οι οποίες δυστυχώς δεν δείχνουν καμία μεταβολή.

«Δεν υπάρχει καμία νέα εξέλιξη στην υγεία του Τόμας. Αυτό που είχαμε πει πριν πολύ καιρό δεν έχει αλλάξει. Είναι στάσιμη η κατάσταση και περιμένουμε όλοι την αντίδρασή του. Πάντα τα θαύματα πρέπει να είναι μέρος της σκέψης και της ζωής μας», είπε.