Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Και τώρα ο Αστέρας για τον ΠΑΟΚ

Delete στη χθεσινή νίκη επί του Λεβαδειακού καλούνται να κάνουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, αφού ακολουθεί το σημαντικό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο Ελλάδας.

Στην ιστορία ανήκει για τον ΠΑΟΚ το... χθεσινό-νικηφόρο αποτέλεσμα (1-0) της ομάδας στην έδρα του Λεβαδειακού.

Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη πρέπει να ξεχάσουν το παιχνίδι στην Βοιωτία και να προετοιμαστούν κατάλληλα για τον προσεχή αγώνα (17/04) με τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Από την ημέρα που ανέλαβε τη διοίκηση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ο Ιβάν Σαββίδης έθεσε ως στόχο την κατάκτηση του τροπαίου και αυτό θέλουν να πετύχουν οι Θεσσαλονικείς.

Οι Αρκάδες δεν θα έχουν καμία σχέση με τον αγώνα με τον Άρη, κόντρα στον οποίο παρατάχθηκαν με αρκετές απουσίες στη σύνθεσή τους.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι σημαντικό και για τον Σάκη Τσιώλη, ο οποίος προτίμησε να προφυλάξει ορισμένους παίκτες (οι οποίοι προέρχονταν από τραυματισμούς ή ήταν ανέτοιμοι) για να παρουσιαστούν ετοιμοπόλεμοι στην Τούμπα.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Δώνης έκανε rotation και έδωσε «ανάσες» σε κάποιους παίκτες. Η συγκεκριμένη επιλογή βγήκε στον 44χρονο προπονητή, ο οποίος κρατάει τα χθεσινά του χθεσινού ματς και θα επενδύσει στα θετικά που συνάντησε.

Όσον αφορά τώρα το πρωτάθλημα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται για την τελευταία αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Σούπερ Λίγκας τον ΠΑΣ Γιάννινα. Με νίκη η διαφορά από τον τελευταίο στην ειδική βαθμολογία θα είναι στο +4 και από τον δεύτερο +2.

Πηγή: sport-fm.gr