Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

ΣΟΚ για το ελληνικό ποδόσφαιρο που βυθίζεται στο πένθος: «Έσβησε» ο Πέτρος Θεοδωρίδης!

Στο πένθος έχει βυθιστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς το πρωί της Πέμπτης (4/4) ο Πέτρος Θεοδωρίδης άφησε την τελευταία του πνοή…

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός νοσηλευόταν ...τους τελευταίους μήνες σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, εξαιτίας μιας λοίμωξης του αναπνευστικού, ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του χειροτέρεψε και το πρωί της Πέμπτης άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο εκλιπών ήταν σε μηχανική υποστήριξη τις τελευταίες μέρες, χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον και οι γιατροί έδιναν καθημερινά «μάχη» να τον κρατήσουν στην ζωή, ωστόσο, δεν τα κατάφεραν και ο Πέτρος Θεοδωρίδης απεβίωσε το πρωί.

Ο Πέτρος Θεοδωρίδης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 16 Μαΐου του 1947. Ήταν παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών. Με την ΠΑΕ Πανσερραϊκός ασχολείται τα τελευταία χρόνια. Επί 18 χρόνια ήταν πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής και 2 Διευθύνων Σύμβουλος. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Α.Ε., για περισσότερο από δέκα χρόνια ενώ για 3 περίπου μήνες διετέλεσε και πρόεδρος της Ε.Π.Α.Ε.

ΠΗΓΗ: onsports.gr