Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Αυτά είδαν στην Γιουβέντους οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ

Για οργανωτικά -κυρίως- θέματα μίλησαν οι Βρύζας, Τσιστιακόφ και Γκοντσάρεβα με τους ανθρώπους της Γιουβέντους.

Πολλές φορές στο παρελθόν ο ΠΑΟΚ... είχε προσπαθήσει να συνεργαστεί με την Γιουβέντους.

Ωστόσο, αυτό τώρα γίνεται πιο οργανωμένα και αυτό αποδεικύνεται από την χθεσινή παρουσία του Ζήση Βρύζα, του Γκέρμαν Τσιστιακόφ και της Μαρίας Γκοντσάρεβα στο Τορίνο, όπου συναντήθηκαν με ανθρώπους του ιταλικού συλλόγου.

Εκείνο που έγινε γνωστό από το ξαφνικό ταξίδι της τριάδας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στο Τορίνο είναι πως πήγαν για να ολοκληρώσουν έναν κύκλο επαφών που έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό.

Δηλαδή, οι παράγοντες του «Δικεφάλου του Βορρά» πήγαν στην Ιταλία για να οριστικοποιήσουν συνεργασία με την «Γηραιά Κυρία».

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, οι βασικές αρχές αυτών των επαφών έχουν να κάνουν με την τεχνογνωσία που θέλουν να πάρουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ από τα στελέχη της κορυφαίας ιταλικής ομάδας.

Οι Βρύζας, Τσιστιακόφ και η Γκοντσάρεβα μίλησαν με τους ανθρώπους της Γιουβέντους για οργανωτικά θέματα, για τις ακαδημίες, ξεναγήθηκαν σε χώρους του γηπέδου και του αθλητικού κέντρου και είναι αρκετά πιθανό να έγινε κουβέντα για πιθανή συνεργασία με ποδοσφαιριστές που μπορούν να έρθουν με τη μορφή δανεισμού στον ΠΑΟΚ.

Εκεί που σίγουρα στάθηκαν περισσότερο ήταν το αθλητικό κέντρο της «Γιούβε», αφού ψάχνονται ιδιαίτερα στο συγκεκριμένο κομμάτι και βρίσκονται στην συγκέντρωση πληροφοριών και στοιχείων για την κατασκευή του νέου του κέντρου στην περιοχή της Θέρμης.

Λέει το «ναι» ο Ζαγοράκης

Ένα βήμα πριν απαντήσει θετικά στην πρόταση που έχει δεχθεί από τον Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος έλεγε και χθες πως: «Δεν ήρθε η ώρα να μιλήσω».

Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει τι είδους συνεργασία θα έχουν ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ. Η επικείμενη ανακοίνωση της συνεργασίας θα δώσει και όλες τις απαντήσεις.

*** Αυτή η εβδομάδα θα είναι η τελευταία άνετη και… σχετικά ξεκούραστη για τους παίκτες του «Δικεφάλου». Αυτό εξάλλου φανερώνεται και από το διήμερο ρεπό που πήραν από τον Γιώργο Δώνη.

Πηγή: sport-fm.gr