Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

«Αυτονόητη η απόλυση των επίορκων»

«Είναι αυτονόητη η απόλυση των επίορκων», τόνισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ξεκαθαρίζοντας ότι: ....«Πρώτα απ’ όλα δεν μπορούμε να παραβιάζουμε διαδικασίες και Συντάγματα. Πρέπει να προχωρήσει η αναδιάρθρωση του Δημοσίου τομέα. Είναι αυτονόητη η απόλυση των επίορκων. Κι αυτό δεν πρέπει να το κάνουμε γιατί το λέει η τρόικα. Πρέπει να το κάνουμε από μόνοι μας».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στο θέμα της «παραγκώνισης» του κ. Μανιτάκη, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «Δεν ισχύει το ότι δεν ξέρει ο Μανιτάκης τίποτα. Ο Στουρνάρας είναι μέσα στην αγορά αλλά όχι ότι ο Μανιτάκης είναι στην απ’ έξω».

Για το «διαζύγιο» Εθνικής-Eurobank, είπε ότι ο λόγος έχει να κάνει με καθαρά τραπεζικούς λόγους «δεν έχει να κάνει με την τρόικα», σημείωσε ξεκαθαρίζοντας ότι είναι εγγυημένες οι καταθέσεις. Και τόνισε ότι στο παρελθόν για να πάρεις δάνειο από κάποια τράπεζα, έπρεπε να έχεις φίλο βουλευτή.