Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Δεν δέχεται την ήττα του ο Καπρίλες


Αρνείται το αποτέλεσμα των εκλογών στη Βενεζουέλα ο προεδρικός υποψήφιος και κυβερνήτης της πολιτείας Μιράντα Ενρίκε Καπρίλες, ο οποίος απέσπασε 49,07% των ψήφων, έναντι του 50,76% του νικητή Νίκολας Μαντούρο.

Ο Καπρίλες είπε ....ότι δεν αναγνωρίζει το αποτέλεσμα και ζητάει από την εθνική εκλογική αρχή να καταμετρηθούν όλες οι ψήφοι, μία προς μία από την αρχή.

«Το αποτέλεσμα αυτό δεν απηχεί την πραγματικότητα της χώρας. Σήμερα ο μεγάλος χαμένος είστε εσείς κύριε Μαδούρο και η πολιτική που αντιπροσωπεύετε. Εμείς έχουμε διαφορετικά αποτελέσματα. Αν κύριε Μαδούρο δεν ήσασταν νόμιμος πριν, σήμερα είστε πολύ περισσότερο», είπε ο Καπρίλες επικαλούμενος χιλιάδες παρατυπίες στη χθεσινή εκλογική διαδικασία.

Ο Καπρίλες διέψευσε ότι τηλεφώνησε στον αντίπαλό του για να του προτείνει να υπάρξει μια συμφωνία μεταξύ τους, όπως είχε ισχυριστεί νωρίτερα ο Μαδούρο.