Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Καλείται να πληρώσει στο τηλέφωνο 91 χιλιάδες λίρες για...

Η μοναξιά φαίνεται πως κοστίζει 91 χιλιάδες λίρες, για έναν 45χρονο Βρετανό, ο οποίος, αφού χώρισε, από την επί δύο χρόνια σύντροφό του, ξεκίνησε τα τηλέφωνα σε γραμμές ενηλίκων, χωρίς να υπολογίζει το κόστος.

Μετά τον πρώτο λογαριασμό, που άγγιξε τις ....19 χιλιάδες λίρες, η Vodafone έκλεισε τη γραμμή του, αλλά ο ίδιος άνοιξε έναν καινούριο για να μπορεί να τηλεφωνεί.

Μέσα σε τρεις μήνες, ο πρώην υπάλληλος ασφαλείας, είχε φθάσει τις 91 χιλιάδες λίρες, μόνο από τηλεφωνήματα σε ροζ γραμμές. Ο ίδιος ισχυρίζεται πως τηλεφωνούσε και ανέλυε επί ώρες το πρόβλημα του με τις κοπέλες που σήκωναν τα τηλέφωνα γιατί έδειχναν να τον "συμπαθούν".

Η εταιρία τηλεφωνίας "κούρεψε" το χρέος του κατά 61 χιλιάδες λίρες όμως ο Γουόλντρομ αρνείται να πληρώσει και το υπόλοιπο ποσό. Δηλώνει μάλιστα πως η εταιρεία κατέστρεψε τη ζωή του και είναι πλέον αναγκασμένος να παίρνει χάπια για το κακό που του προκάλεσε.

Πηγή:thestival.gr