Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Δείτε τι λένε τα ζώδια γα τη Δευτέρα 15/4!

Τα Ζώδια Σήμερα 15 Απριλίου 2013

Κριός
21/3-20/4

Η Αφροδίτη από σήμερα και στο εξής θα κινείται στον Ταύρο και η διάθεσή σου....
θα είναι πολύ καλή, αγαπητέ Κριέ. Έτσι, θα επιχειρήσεις να κάνεις πάρα πολλά, για να προωθήσεις τα θέματα που σε αφορούν. Τώρα μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και να βάλεις σε μια τάξη τα ζητήματα, που μπορεί να ήταν σε στασιμότητα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα από ότι είναι, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφό σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του, φίλε Κριέ. Φρόντισε να του συμπαρασταθείς στα προβλήματα που μπορεί να έχει αυτή την περίοδο, γιατί πραγματικά σε έχει ανάγκη. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμα το άτομο που θα γίνει ο μόνιμος σύντροφός σου, απόφυγε αυτή την περίοδο να αναλώνεσαι σε εφήμερες καταστάσεις που δεν έχουν ουσία, γιατί δεν θα σε οδηγήσουν πουθενά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Κριός, πολλά σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν στα επαγγελματικά σου, μπορεί να καθυστερούσαν, αλλά τώρα θα αρχίσουν να υλοποιούνται σιγά-σιγά και θα νιώσεις καλύτερα. Μην σταματάς τις προσπάθειές σου. Θέματα που παραμένουν σε εκκρεμότητα και σε έχουν κουράσει, να ξέρεις ότι τώρα θα πάρουν το δρόμο τους. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και μείνε μακριά από επενδύσεις, που σου υπόσχονται υπερβολικά κέρδη.



Ταύρος
21/4-20/5

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιό σου, θα μπορείς να δεις πολλές καταστάσεις πιο ξεκάθαρα και θα βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα, για το τι πρέπει να κρατήσεις στη ζωή σου και τι όχι. Σταμάτα να καταπιέζεσαι και φρόντισε να μην λες μερικές φορές πράγματα, που δεν τα πιστεύεις. Ανήκεις στα ζώδια που έχουν πολύ δυναμισμό και βλέπεις τις καταστάσεις με αρκετό ρεαλισμό. Γι’ αυτό, δρομολόγησε λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν και μην σπαταλάς το χρόνο σου άδικα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Πλησίασε περισσότερο τον σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, μίλησέ του με ειλικρίνεια και θα δεις πολλές καταστάσεις να καλυτερεύουν. Είναι στο χέρι σου να βελτιώσεις όλα όσα δεν σου αρέσουν στον αισθηματικό σου τομέα. Όσο για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, σε περιμένουν πολύ καλές εξελίξεις αυτό το βράδυ. Μην μείνεις σπίτι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Ταύρε, στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις κάποιες καθυστερήσεις και προβλήματα που ενδέχεται να προκύψουν, σε θέματα που περίμενες να τελειώσεις. Στα οικονομικά, συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες. Όμως, έχεις μπει σε μια περίοδο που τα έξοδά σου δεν θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις άσκοπες αγορές, για να μπορέσεις να ισορροπήσεις.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Έχεις πολύ άγχος για όλες αυτές τις υποχρεώσεις που παραμένουν σε εκκρεμότητα, αγαπητέ Δίδυμε. Χρειάζεται σύνεση, ρεαλισμός και οργάνωση σε αυτά που κάνεις. Και φυσικά, μην προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα μαζί! Η περίοδος από εδώ και στο εξής, με την Αφροδίτη να κινείται στον Ταύρο, είναι πολύ ευνοϊκή για τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Σ’ αυτό θα συμβάλλουν καθοριστικά και κάποιοι δικοί σου άνθρωποι.

Αισθηματικές προβλέψεις
Θα κυριαρχεί μια γενική ασυνεννοησία σε σχέση με τον σύντροφό σου, φίλε Δίδυμε. Καλό θα είναι να συζητάς πολύ μαζί του, ώστε να του δώσεις να καταλάβει καλά μερικά πράγματα και να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, παρόλο που έχεις πολλά να λύσεις αυτή την περίοδο, νομίζω ότι κάποια στιγμή πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στην προσωπική σου ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου δεν θα πάνε καθόλου άσχημα, αν είσαι Δίδυμος. Έχεις αβεβαιότητα για την πορεία της εργασίας σου, για το τι ακριβώς θα κάνεις στο μέλλον και αν θα έχεις επιτυχία. Όμως, αν είσαι συγκεντρωμένος και πειθαρχημένος, είναι βέβαιο ότι θα βρεις τις λύσεις που αναζητάς. Απόφυγε σήμερα να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και να υπογράψεις συμβόλαια.





Καρκίνος
22/6-22/7

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας προσπαθεί να σε αφυπνίσει από μερικούς παραλογισμούς, φίλε Καρκίνε, για να μην οδηγηθείς σε λανθασμένες εκτιμήσεις για άτομα και καταστάσεις. Η αστάθεια που υπάρχει αυτή την περίοδο σε εκνευρίζει και σε ωθεί να κάνεις κινήσεις, που μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλεις. Κινήσου με προγραμματισμό και σκέψη και μην παρασύρεσαι από στιγμιαίες επιθυμίες. Οργανώσου και όλα θα πάνε καλύτερα!

Αισθηματικές προβλέψεις
Προβλήματα που θα έχεις σε άλλους τομείς, θα σε απομακρύνουν λίγο από τον σύντροφό σου, αγαπητέ Καρκίνε. Φρόντισε να του δείξεις την αγάπη σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά, για να περάσεις κάποιες στιγμές μαζί του. Εσύ που ακόμη δεν έχεις κάνει ακόμη κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, σήμερα θα έχεις αρκετό εκνευρισμό. Κινήσου με ψυχραιμία, ώστε να βρεις το κατάλληλο άτομο που θα σε κάνεις να δεις κάποιες καταστάσεις διαφορετικά και σίγουρα πιο αισιόδοξα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Καρκίνος, τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε μια συνεχή εναλλαγή, ενώ εσύ θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται. Θα μπεις σε σκέψεις για το πως θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις ανοίγματα, τα οποία έχεις από το παρελθόν στα οικονομικά σου.



Λέων
23/7-23/8

Αν είσαι Λέων, κάποια χαρούμενα γεγονότα που θα συμβούν αυτήν τη Δευτέρα στη ζωή σου, θα σε βοηθήσουν να ανέβει πολύ η ψυχολογία σου και να αναθεωρήσεις πολλές καταστάσεις, που μέχρι τώρα τις έβλεπες αρνητικά. Η Αφροδίτη, που από σήμερα και στο εξής θα κινείται στον Ταύρο, θα σε ευνοήσει αρκετά. Φρόντισε να αξιοποιήσεις την θετικότητά σου κατάλληλα, για να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Σε κάθε γωνιά θα ξεπηδούν ευκαιρίες για επιτυχία και ευόδωση των σχεδίων σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ο αισθηματικός σου τομέας δεν πάει άσχημα, αγαπητέ Λέων, αλλά φρόντισε να μην δυσκολέψεις τα πράγματα. Θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου αρνητικά. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο ακόμη στη ζωή σου, εκμεταλλεύσου τις γνωριμίες που έχεις, ώστε να ανοιχτείς και σε νέους κοινωνικούς κύκλους και να αυξήσεις τις πιθανότητες να συναντήσεις το έτερον ήμισυ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, φίλε Λέων. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και θέματα που είχαν πάρει αναβολή ή να καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις λύσεις τους. Αν πρόκειται να κάνεις κάποια αγορά ή επένδυση, να την σκεφτείς πολύ καλά από πριν. Δεν είναι περίοδος για έξοδα και για άσκοπες αγορές. Απόφυγε οικονομικές συναλλαγές.





Παρθένος
24/8-22/9

Η ημέρα είναι κάπως δύσκολη για εσένα, αγαπητέ Παρθένε, με κάποιες αναποδιές να κάνουν την εμφάνιση τους και να σε αποδιοργανώνουν. Κάνε υπομονή, ασχολήσου με άλλα θέματα και θα δεις ότι πολύ σύντομα τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους. Προς το παρόν, εκμεταλλεύσου την κοινωνικότητα που σου χαρίζει η νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου, για να συναντηθείς με κάποιους ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν στην εξέλιξη της καριέρας σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μία περίεργη ημέρα θα ξημερώσει για τα ερωτικά σου ζητήματα, φίλε Παρθένε, αλλά με διαλλακτικότητα και έξυπνους ελιγμούς, θα μπορέσεις να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις εσύ και όχι ο σύντροφος σου, που συνεχώς έχει παράπονα να σου επιρρίπτει. Προσπάθησε να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχεις. Εσύ που δεν έχεις μόνιμο δεσμό, προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου τι είναι πραγματικά αυτό που ζητάς. Μετά είναι σίγουρο ότι θα κάνεις τη σχέση που έχεις ονειρευτεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Παρθένος, οι προτάσεις που θα δεχτείς στα επαγγελματικά σου θα είναι πολλές. Κάνε τις σωστές επιλογές, για να βγεις κερδισμένος. Στα οικονομικά σου, αυτή τη μέρα πρέπει να βάλεις περισσότερο προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.





Ζυγός
23/9-22/10

Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη από σήμερα και στο εξής θα κινείται στον Ταύρο και ανοίγονται μπροστά σου νέοι και πιο ελπιδοφόροι δρόμοι, αγαπητέ Ζυγέ. Συγκεντρώσου, μελέτησε πιο οργανωμένα τα σχέδιά σου και βάλε ένα σωστό πρόγραμμα στη ζωή σου, ώστε να προλάβεις να αδράξεις όλες τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μην απορείς αν ο σύντροφός σου είναι λίγο απόμακρος, φίλε Ζυγέ, και αναρωτήσου ποιο είναι το δικό σου μερίδιο ευθύνης σε αυτήν την κατάσταση. Η εγωιστική συμπεριφορά σου θα οδηγήσει την κατάσταση στα άκρα, γι’ αυτό προσπάθησε να την περιορίσεις. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, με την Αφροδίτη να σε ευνοεί ιδιαίτερα από σήμερα και στο εξής, πολύ σύντομα θα δεχτείς προτάσεις, που θα κάνουν την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ζυγός, τα επαγγελματικά σου θα έχουν σταθερή πορεία, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφύγεις να κάνεις άλματα, που δεν είσαι βέβαιος για την αποτελεσματικότητα τους. Στα οικονομικά σου θα αρχίσεις να πηγαίνεις καλύτερα και θα πάρεις μια ανάσα. Φρόντισε να βάλεις σωστό πρόγραμμα.





Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα καλό θα είναι να είσαι υπομονετικός, φίλε Σκορπιέ, για να μπορέσεις να δεις αυτά που συμβαίνουν γύρω σου πιο χαλαρά και στις πραγματικές τους διαστάσεις. Κάποιες υποθέσεις που ήταν προβληματικές και στάσιμες μέχρι τώρα, μπορείς να τις αντιμετωπίσεις με πρόγραμμα και μεθοδικότητα. Φρόντισε να δρομολογήσεις τώρα κάποια θέματα, που έχεις σχεδιάσει για το μέλλον. Η περίοδος από εδώ και στο εξής, με την Αφροδίτη να κινείται στον Ταύρο, είναι πολύ ευνοϊκή για να καταφέρεις να υλοποιήσεις κάποια από τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, μπορείς να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη υπομονή απέναντι στο σύντροφό σου. Όσο για σένα που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, αυτή την περίοδο θα δέχεσαι τα φλερτ και τα κομπλιμέντα σε ύψιστο βαθμό. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Σκορπιός, μην κρίνεις μερικά άτομα με τον συναισθηματισμό σου στη δουλειά, γιατί στο μέλλον μπορεί να εκπλαγείς δυσάρεστα. Στις συνεργασίες που θα προκύψουν καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός, για να μην κάνεις λάθος κινήσεις. Στα οικονομικά σου τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως τα θέλεις. Οι καταστάσεις αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα όμως και θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.





Τοξότης
23/11-21/12

Η Αφροδίτη σήμερα κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Ταύρου και σε ευνοεί ιδιαίτερα, αγαπητέ Τοξότη. Η ενεργητικότητά σου θα είναι στα ύψη της, μπορείς τώρα να λύσεις πολλά θέματα του παρελθόντος και να ατενίσεις το μέλλον σου, τόσο το αισθηματικό όσο και το επαγγελματικό, με περισσότερη αισιοδοξία. Ξεκινάει για σένα μια περίοδος, που οι πλανήτες θα σε ευνοήσουν πάρα πολύ και ό,τι βάλεις στο μυαλό σου, θα μπορείς να το πετύχεις άμεσα και αποτελεσματικά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις και να μιλάς περισσότερο με τον σύντροφό σου, φίλε Τοξότη. Πλησίασέ τον περισσότερο και πες ανοιχτά αυτά που ζητάς  από εκείνον. Να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις την κατάλληλη ανταπόκριση. Όσο για σένα που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά, να ξέρεις ότι το παρόν πλανητικό σκηνικό ενισχύει τη γοητεία σου και θα κάνεις την γνωριμία που περιμένεις τόσο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Τοξότης, στα επαγγελματικά σου η ημέρα είναι καλή για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να κάνεις συνεργασίες. Οι συζητήσεις που θα κάνεις με τους συνεργάτες σου θα σε οδηγήσουν σε ασφαλή συμπεράσματα και θα σε κάνουν να νιώσεις καλά. Στα οικονομικά σου, έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα. Ωστόσο, μπορείς να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά και νομικά θέματα.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Φρόντισε να βάλεις ένα πιο σωστό πρόγραμμα σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, γιατί από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα έντονου άγχους και κόπωσης και δεν θα μπορείς να τακτοποιήσεις άμεσα κάποια θέματα, που σε απασχολούν αυτή την περίοδο. Να ξέρεις ότι από εδώ και στο εξής, που η Αφροδίτη θα κινείται στον Ταύρο, η περίοδος είναι ιδανική για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Μπορείς και με πιο χαλαρούς ρυθμούς να φτάσεις στους στόχους σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Έχεις κάποια ερωτηματικά σε σχέση με την συμπεριφορά του συντρόφου σου, φίλε Αιγόκερε. Καλό θα είναι να μην κρατήσεις “ύφος”, που υποδεικνύει ότι κάτι συμβαίνει σοβαρό, αλλά να κάνεις μία χαλαρή κουβέντα μαζί του χωρίς να μην του σπέρνεις ανασφάλειες. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, αυτή την περίοδο θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις και θα κάνεις κινήσεις, για να βρεις το άτομο που θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Αιγόκερως, στα επαγγελματικά σου μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε αγχώνουν και σε κάνουν να νοιώθεις ανασφάλεια. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου, γιατί μπορεί να βγεις έξω από το πρόγραμμά σου. Να προσέξεις αρκετά τις άσκοπες αγορές που μπορεί να κάνεις.





Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα απαιτείται απόλυτη προσοχή σε αυτά που λες, αγαπητέ Υδροχόε, γιατί η υπερβολική ειλικρίνεια μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα με άτομα, που δεν θα ήθελες να παρεξηγηθείς. Προσπάθησε να δείξεις περισσότερη διπλωματία! Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή και ο δυναμισμός σου στα ύψη. Επιπλέον, θα έχεις και πολλές καλές ευκαιρίες. Διαθέτεις όλα τα φόντα, για να πετύχεις αυτά που έχεις βάλει στο μυαλό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Υδροχόε, μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις, σε καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν σχετικά με την αισθηματική σου ζωή. Σήμερα η μέρα είναι ιδανική για να το πετύχεις. Καλύτερα θα είναι να τις τελειώσεις και θα νιώσεις καλύτερα. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά, φρόντισε να επανορθώσεις τα λάθη του παρελθόντος και θα έρθουν πολύ καλύτερες μέρες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Υδροχόος, θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα στην εργασία σου. Πρέπει να είσαι προσεκτικός σε αυτά που λες, για να μην οδηγηθούν στα άκρα κάποιες καταστάσεις. Μην πάρεις οποιοδήποτε οικονομικό ρίσκο σήμερα. Αγορές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να τις χειριστείς με περισσότερη σύνεση.





Ιχθείς
20/2,20/3

Μια ημέρα γεμάτη πάρα πολλές υποχρεώσεις, με τις οποίες θέλεις να ξεμπερδεύεις, θα είναι αυτή η Δευτέρα για εσένα, αγαπητέ Ιχθύ. Μπορείς να λύσεις πάρα πολλά θέματα, αν διαθέτεις την κατάλληλη υπομονή για να τα βάλεις σε τάξη. Άλλωστε, ο δυναμισμός σου θα είναι τέτοιος, που σήμερα με ό,τι καταπιαστείς θα το φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η αισιοδοξία που θα έχεις σήμερα, με την Αφροδίτη να σε ευνοεί από τη νέα της θέση στο ζώδιο του Ταύρου, θα είναι πολύ μεγάλη, φίλε Ιχθύ. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη και θα περάσεις ένα πολύ ερωτικό βράδυ με τον σύντροφό σου. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων Ιχθύων, θα μπορέσεις να κάνεις μία καινούργια γνωριμία, που θα είναι έτσι όπως την ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, στον επαγγελματικό τομέα τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά. Πρέπει να είσαι προσεκτικός σε αυτά που λες στους συνεργάτες σου, γιατί αλλιώς μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις μαζί τους. Κάνε υπομονή και, αντί να διαφωνήσεις μαζί τους, προτίμησε να κάνεις μία ουσιαστική κουβέντα την κατάλληλη στιγμή. Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και θέματα νόμου που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου, γιατί η μέρα είναι κατάλληλη για να ξεμπερδεύεις μαζί τους.
Πηγή: myastro.gr