Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Γιώργος Καρατζαφέρης: “Αναρωτιέμαι με ποιες πλάτες η Χ.Α έφτασε από το 0,27% στο 8%”

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην οποία αναφέρθηκε στην αύξηση του ποσοστού της Χρυσής Αυγής, στον Αλέξη Τσίπρα αλλά και τον Γιάννη Στουρνάρα παραχώρησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης. 

Όπως ανέφερε, “Αυτοί που ψηφίζουν Χ.Α ...δεν είναι φασίστες. Είναι παρασυρμένοι, που θέλουν λίγο τη φασαρία”.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ανέφερε για την Χρυσή Αυγή, “ Δεν έχω καμία ιδεολογική σχέση με την Χ.Α. Αναρωτιέμαι πως ένα κόμμα από το 0.27% πήγε στο 7 με 8% και ποιες «πλάτες» υπήρξαν από πίσω, για να πετύχει κάτι τέτοιο. Και διάβασα στους Guardian ότι από πίσω κρύβονται εφοπλιστές. Δεν ξέρω, δεν μπορώ να το αποδείξω.

Αυτοί που ψηφίζουν Χ.Α δεν είναι φασίστες. Είναι παρασυρμένοι, που θέλουν λίγο τη φασαρία. Αλλά με τα μπράτσα θα κάνουμε αντίσταση ή με το μυαλό; Ποιες είναι οι προτάσεις της Χ.Α; Ο φασισμός, ο ναζισμός και ο κομμουνισμός είναι από την ίδια μήτρα”.

Χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα “άνθρωπο των Αμερικανών” αναφέροντας,” οι κύριοι που τον υποδέχθηκαν στην Αμερική, δεν ήταν απλοί πρέσβεις, ήταν κάτι παραπάνω. Ο κ. Τσίπρας πιστεύω ότι θεωρήθηκε κατάλληλος για να παίξουν το παιχνίδι τους.

Η Αμερική ζητά ένα άλλοθι από Αριστερά για να μπορούν να περνάνε την πολιτική τους, όπως έγινε το 1981 με τον Α. Παπανδρέου”. Τέλος κληθείς να σχολιάσει την παρουσία του Γιάννη Στουρνάρα στο υπουργείο Οικονομικών, επεσήμανε πώς, “ Ο κ. Στουρνάρας θα μπορούσε να είναι σε μια άλλη χώρα, εκπρόσωπος της τρόικας. Έχει τον χαρακτήρα και την ψυχοσύνθεση του Π. Τόμσεν. Και νομίζω ότι είναι αμετακίνητος όσο είναι εδώ η τρόικα”.