Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

ΕΠΕΙΓΟΝ, ΚΑΙ SOS, SOS, SOS!!!!!!!! ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΓΑΒΓΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΙΚΑΝΟΥΣ..

ΠΑΙΔΙΑ, ΕΠΕΙΓΟΝ, ΚΑΙ SOS, SOS, SOS!!!!!!!!

Ο Ρούμπυ, το σκυλάκι που πιάσανε στο Σύνταγμα γιατί λέει γαύγισε τους Τροϊκανούς και κρίθηκε επιθετικό, (το σκυλί είναι απίστευτα καλό και φιλικό, κοινωνικοποιημένο και συνηθισμένο με τους ανθρώπους…) το πήγανε στα Μέγαρα….

Τον κρατάνε στην Αστική Πανίδα στο καταφύγιο των Μεγάρων και από ενεργούς φιλόζωους φίλους, μαθαίνουμε ότι τον πάνε γιά ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ σε λίγες μέρες, παιδιά ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΜΕΣΩΣ!!!! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΖΩΟ επειδή ο αντιδήμαρχος κατάγγειλε ότι τον δάγκωσε, ενώ το σκυλί επιτέθηκε γιατί έφαγε κλωτσιά!!!! 

ΠΑΡΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΣΤΟ 210 3239 201 !!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΡΟΥΜΠΥ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΚΥΛΙΤΣΑ, Η ΜΕΛΙΝΑ!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΩΣΟΥΜΕ!!!! 

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΡΚΕΣΤΕΙΤΕ ΣΕ LIKE, ΚΑΝΤΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!!!!!!!! 210 3239 201 !!!!