Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Kατάθεση στεφάνου με το… στανιό.

Τηλεφωνικές απειλές από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, καταγγέλλει ότι δέχθηκε ο δήμαρχος Ελευσίνας, Γιώργος Τσουκαλάς. 

Ο λόγος ήταν ότι η δημοτική αρχή... αρνήθηκε να επιτρέψει στη Χρυσή Αυγή να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο Αγωνιστών για την ημέρα της 25ης Μαρτίου.

Η άρνηση αυτή ερέθισε τον -έτσι και αλλιώς- ευερέθιστο Ηλία Κασιδιάρη, που σε τηλεφώνημά του στο δήμαρχο μπορείτε να φανταστείτε τι γλωσσικό πλούτο -σε βρισιές- εκστόμισε σε βάρος του δημάρχου, κάτι που ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής φυσικά και αρνείται με το γνωστό του τρόπο: «αυτά είναι ανοησίες. Κανένα άλλο σχόλιο».

Ο δήμος Ελευσίνας εξέδωσε και την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η πάγια θέση της Δημοτικής Αρχής είναι να μην καλεί εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής στις εκδηλώσεις του Δήμου. Με βάση αυτό το πλαίσιο, δεν κλήθηκαν στις τελετές για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.
Την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013, τις βραδινές ώρες, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κος Ηλίας Κασιδιάρης, τηλεφώνησε στον Δήμαρχο Ελευσίνας κο Γεώργιο Τσουκαλά και με ύβρεις, απείλησε και απαίτησε να καταθέσουν στεφάνι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής, την Δευτέρα 25 Μαρτίου στην τελετή πριν την μαθητική παρέλαση.Η Δημοτική Αρχή, καλεί τον λαό και τους φορείς της πόλης, να αποδοκιμάσουν αυτές τις ενέργειες και να περιφρουρήσουν τις δημοκρατικές αξίες και τους θεσμούς της πόλης μας».