Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Εκτός κινδύνου νεαρός που αυτοπυρπολήθηκε στην Τυνησία

Σοβαρά εγκαύματα υπέστη ένας νεαρός πλανόδιος πωλητής, ο οποίος προσπάθησε να αυτοπυρποληθεί στο κέντρο της Τύνιδας, σε μία συμβολική πράξη του σε μία χώρα που συνεχίζει να μαστίζεται από την πολιτική κρίση και τη φτώχεια, παρότι αποτέλεσε... το λίκνο της λεγόμενης Αραβικής Άνοιξης.

«Η ζωή του (Άντελ Χάντρι) δεν διατρέχει κίνδυνο, όμως έχει εγκαύματα τρίτου βαθμού στο κεφάλι και την πλάτη. Βρίσκεται υπό συνεχή ιατρική παρακολούθηση», δήλωσε ο εκπρόσωπος της πολιτικής προστασίας Μόγκι Χάντι.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως ο νεαρός «είχε απελπιστεί, ο πατέρας του έχει πεθάνει προ 4ετίας, έχει τρεις αδελφούς κι η οικογένειά του είναι πάμφτωχη».

«Ήταν άνεργος κι έφθασε στην πρωτεύουσα πριν λίγους μήνες. Βρισκόταν σε μία πολύ αβέβαια κατάσταση, είχε επηρεαστεί πολύ ψυχολογικά, γεγονός που τον ώθησε σε αυτήν την πράξη», δήλωσε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών Χάλεντ Ταρούς.

Το απονενοημένο διάβημα του νεαρού Τυνήσιου συνέπεσε με την διαδικασία για τη χορήγηση ψήφου εμπιστοσύνης από την Συντακτική Συνέλευσης της χώρας στον ισλαμιστή Άλι Λάραγεντ και την κυβέρνησή του.