Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Ενοχος ενδέχεται να δηλώσει ο μακελάρης του Ντένβερ με αντάλλαγμα ισόβια

Εισήγηση των δικηγόρων του για να αποφύγει τη θανατική ποινή.

Οι δικηγόροι του Τζέιμς Χολμς, που κατηγορείται για το μακελειό σε κινηματογράφο στο Ντένβερ τον περασμένο Ιούλιο, εισηγήθηκαν ....στον 25χρονο να δηλώσει ένοχος με αντάλλαγμα να του επιβληθεί ποινή ισόβιας κάθειρξης -και να γλιτώσει έτσι την θανατική καταδίκη.

Όπως αναφέρεται σε έγγραφα που δημοσιοποιήθηκαν την Τετάρτη, οι δικηγόροι του κατηγορουμένου παραθέτουν ότι οι εισαγγελείς δεν έχουν ακόμα απαντήσει στη συγκεκριμένη προσφορά τους.

Ο Χολμς είναι προγραμματισμένο να παρευρεθεί τη Δευτέρα στην αίθουσα του δικαστηρίου για την ακροαματική διαδικασία. Εκεί αναμένεται να φανεί η στάση που θα κρατήσει, αλλά και να ξεκαθαριστούν οι προθέσεις της εισαγγελίας -εάν δηλαδή θα επιδιώξει την εσχάτη των ποινών ή την ισόβια κάθειρξη.

Ο 25χρονος, υπενθυμίζεται, είχε εισβάλει ένοπλος σε αίθουσα κινηματογράφου σε εμπορικό κέντρο στο Ντένβερ στο τέλος Ιουλίου κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του τελευταίου Μπάτμαν. Ο απολογισμός της επίθεσης ήταν 12 νεκροί και δεκάδες τραυματίες.