Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Ομηροι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στις φυλακές Μαλανδρίνου

Η ομηρία ξεκίνησε λίγο μετά τις 9 το βράδυ. Σύμφωνα με πληροφορίες οι κρατούμενοι έχουν χειροβομβίδα, ενώ έχει πάει στις φυλακές αστυνομική δύναμη. 

Ανδρες των ΕΚΑΜ σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες τον σημαδεύουν αλλά δεν επεμβαίνουν καθώς.... συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωση τν ομήρων.

Αλλες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι όμηροι είναι έξι σωφρονιστικοί υπάλληλοι και ότι ο Ριζάι ισχυρίζεται ότι διαθέτει και άλλα εκρηκτικά.

Ήδη ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης κ. Μάριος Σκανδάμης οδεύει προς τις φυλακές του Μαλανδρίνου ενώ η ηγεσία του υπουργείου είναι ενήμερη και παρακολουθεί τις εξελίξεις

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλκέτ Ριζάι είχε αποδράσει δύο φορές με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού μαζί με τον Βασίλη Παλαιοκώστα. Η πρώτη ήταν στις 4 ιουνίου 2006 και συνελήφθη λίγες ημέρες αργότερα.

Η δεύτερη ήταν στις 22 Φεβρουαρίου 2009. Συνελήφθη ξανά λίγους μήνες αργότερα, στις 17 Νοεμβρίου 2009, στο Γραμματικό μαζί με την σύντροφό του.