Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Φόρεσε δερμάτινο παντελόνι και την άνοιξη!

Το δέρμα είναι τάση. Δες πώς να φορέσεις το αγαπημένο σου δερμάτινο παντελόνι με διαφορετικούς τρόπους. 

Εάν υπήρχε στην ντουλάπα σου και είχες "κολλήσει" στους ίδιους δοκιμασμένους συνδυασμούς ή αν μόλις ...απέκτησες ένα δες με τι να το φορέσεις ώστε να είσαι πάντα in fashion αλλά και για να το αξιοποιήσεις στο έπακρο.

1. Denim πουκάμισο
΄Ένας πολύ ταιριαστός συνδιασμός που μπορεί να σε βγάλει ασπροσπρόσωπη σε πολλές περιστάσεις, ένω αναλόγως τα αξεσουάρ μπορεί να μεταμορφωθεί.

2. Τ-shirt 
Δίνει στο δερμάτινο παντελόνι στη στιγμή ένα πιο casual στυλ. Ταιριάζει ιδανικά με sneakers αλλά αν το φορέσεις με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες έχεις ένα super outfit για ένα χαλαρό ποτό.

3. Πουλόβερ
Ένας πολύ cozy και ταυτόχρονα ισορροπημένος συνδυασμός, αφού ¨ηρεμεί ¨ τον άγριο χαρακτήρα του δέρματος.

4. Σακάκι 
Είναι ένας τρόπος για να φορέσεις το δερμάτινο παντελόνι με μεγάλη άνεση ακόμα και στο γραφείο, ενώ ταυτόχρονα του χαρίζει απίστευτο class.Φούτερ: ίσως είναι το τελευταίο που θα σκεφτόσουν αλλά του πάει πολύ. Με slippers ή αθλητικά μποτάκια είναι ένας στυλιστικά δυνατός συνδυασμός.

5. Φούτερ
Ίσως είναι το τελευταίο που θα σκεφτόσουν αλλά του πάει πολύ. Με slippers ή αθλητικά μποτάκια είναι ένας υπέροχος συνδυασμός.

6. Μιλιτέρ τζάκετ
Πιθανότατα να είναι και το alter ego του καθώς ταιριάζουν απόλυτα. Δημιούργησε ένα κομψό urban look φορώντας το με booties και προσθέτοντας ένα φουλάρι.