Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Υπόκλιση Ντελ Μπόσκε σε Κασίγιας

Μπορεί ο Ίκερ Κασίγιας να μην διάγει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, ωστόσο, αυτό δεν αλλάζει την άποψη ότι αποτελεί «τοτέμ» τόσο για τους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και γι’ αυτούς της εθνικής Ισπανίας.

Ο 31 ετών τερματοφύλακας έχει χάσει.... τη θέση του στην ενδεκάδα της «βασίλισσας», αλλά αυτό δεν θα εμποδίσει τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε να τον καλέσει από την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση των «φούριας ρόχας».

«Ακόμη κι αν δεν παίξει μέχρι το τέλος της σεζόν, θα δώσει το παρών στο Confederations Cup (15-30 Ιουνίου 2013), αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο» δήλωσε στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena SER» ο ομοσπονδιακός τεχνικός, που εξήγησε το σκεπτικό του.

«Το να καλέσω τον Κασίγιας, παρότι δεν αγωνίζεται, είναι ένας τρόπος για να δείξω τον σεβασμό και τον θαυμασμό μου σε έναν από τους καλύτερους παίκτες του ισπανικού ποδοσφαίρου. Έχει 140 συμμετοχές, έχει προσφέρει πολλά στην εθνική ομάδα και έχουμε πολύ καλή σχέση» ήταν τα λόγια του.

Πηγή: sport-fm.gr