Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: “ΜΑΪΜΟΥ” ΙΔΡΥΜΑΤΑ “στατιστικών” στέλνουν τις επιστολές στον Παπούλια για τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ!

Αυτή είναι η περιβόητη επιστολή στήριξης που εστάλη από κάποιο “Ευρωπαϊκό ινστιτούτο” όπως παρουσιάστηκε βαρύγδουπα από τα ΜΜΕ”, στον πρόεδρο της Δημοκρατίας προκειμένου να υπερασπιστεί τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ!

Δηλαδή, έχουμε έναν λειτουργό που ...διώκεται για κακουργήματα, αλλά τα ΜΜ”Ε” ανέχονται να προβάλλουν εξόφθαλμες πιέσεις προς τον ΠτΔ προκειμένου να παρανομήσει!

Πέραν του ότι αυτοί που στέλνουν την επιστολή και αυτοί που την προβάλλουν τελούν το αδίκημα της προτροπής σε παράβαση καθήκοντος (αρ. 186 259), συγχρόνως είναι τόσο άθλιοι, που δεν ελέγχουν καν ποιό είναι αυτό το “ινστιτούτο” που έχει και άποψη για τις ενέργειες της Ελληνικής δικαιοσύνης, έχει όμως και την ευρυγνωσία ώστε να βγάζει και αθωωτική απόφαση!

Θα σας το αποκαλύψουμε εμείς σήμερα.


Πρόκειται για μία νεόδμητη εταιρεία, ξέρετε σαν κάτι “ινστιτούτα” που άνοιγαν για να ξεπλύνουν χρήματα από χορηγίες και σκάνδαλα και μετά έκλειναν, που η πρώτη παρουσία της έγινε τρεις μήνες πριν! Δηλαδή όταν ο Γεωργίου και η ΕΛΣΤΑΤ έβγαζε τα στοιχεία, η οντότητα αυτή 
κυριολεκτικά “δεν υπήρχε”!


Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Η μαϊμού αυτή εταιρεία που έχει το θράσος να στέλνει επιστολές στον ΠτΔ για τον Γεωργίου, δεν ανακοινώνει ούτε χορηγούς ύπαρξης, ούτε καν κάποια μελέτη, κάποια έκδοση που να έχει εκπονήσει στον σύντομο χρόνο της ύπαρξης της!

Για την ακρίβεια, τρία δελτία τύπου έχει βγάλει όλα κ’ όλα, που το ένα αφορά την επιστολή της στον ΠτΔ, ενώ τα άλλα δύο είναι παντελώς άσχετα με το αντικείμενο!

Κοινώς αυτό το έκτρωμα, έχει να επιδείξει μόνον αυτή την προκλητική και κατάπτυστη ενέργεια, άδειες σελίδες και ντόρο μόνο στον κατάπτυστο κόσμο της ενημέρωσης του Ελλαδιστάν. Που γνωρίζει πολύ καλά πως η καταδίκη του Γεωργίου θα σημάνει την νομική αντιμετώπιση του μνημονίου και την έναρξη έρευνας για όσους το επέβαλλαν. Τόσο απλά.