Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει ο εγγονός Ντενκτάς

Τραυματισμένος κοντά στον τάφο του πατέρα του Ραίφ Ντενκτάς βρέθηκε γύρω στις 15.30 ο Τζιάν Ντενκτάς, εγγονός του πρώην ηγέτη των Τ/κ Ραούφ Ντενκτάς, σύμφωνα με τα τ/κ ΜΜΕ. 

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα..., οι αρχικές πληροφορίες μιλούν για απόπειρα αυτοκτονίας του νεαρού αυτοπυροβολώντας τον εαυτό του, λόγω οικονομικών δυσκολιών που αντιμετώπιζε.

Ο Τζαν Ντενκτάς μεταφέρθηκε στο "πανεπιστημιακό" νοσοκομείο εγγύς Ανατολή όπου υποβάλλεται σε εγχείρηση. Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα στο νοσοκομείο ο Τ/κ ηγέτης, Ντερβίς Έρογλου, ο οποίος ενημερώθηκε για την υγεία του εγγονού Ντενκτάς από τον θείο του, Σερντάρ Ντενκτάς. Στο νοσοκομείο μετέβησαν επίσης, όπως αναφέρουν τα τ/κ ΜΜΕ, οι αρχηγοί των κομμάτων Ρεπουμπλικανικό Τουρκικό και Κοινοτικής Δημοκρατίας, αλλά και η ηγεσία των κατοχικών δυνάμεων. Η είδηση μεταδόθηκε αμέσως και στα τουρκικά ΜΜΕ.

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη, οι γιατροί του νοσοκομείου είπαν πως ο Τζιάν Ντενκτάς μεταφέρθηκε εκεί 10-15 λεπτά μετά το συμβάν. Έχει υποστεί βλάβη στα έντερα και τις αρτηρίες. Ο δρ Ερκάν Καπτάνογλου είπε ότι "αυτή τη στιγμή η ζωή του συνεχίζει να βρίσκεται σε κίνδυνο. Μακάρι να γίνει καλά".
πηγή:sigmalive.com