Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Προβληματίζει η αφλογιστία του Καβάνι

Από την αρχή της σεζόν ήταν αυτός που πήρε από το… χέρι την Νάπολι και με τα δικά του γκολ την οδηγούσε στις υψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας, αλλά και στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. 

Ο Έντινσον Καβάνι, όμως, διάγει ...μια παρατεταμένη περίοδο ντεφορμαρίσματος, η οποία έχει συμπέσει με τις πολλές βαθμολογικές απώλειες της Νάπολι, αλλά και με τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι άνθρωποι του συλλόγου είναι προβληματισμένοι για αυτή την… αφλογιστία του Ουρουγουανού, η οποία ξεκίνησε από τις 27 Ιανουαρίου και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Οι περισσότεροι θεωρούν πως ο Καβάνι έχει χάσει την αυτοσυγκέντρωσή του μετά τις φήμες που κυκλοφορούν και τον θέλουν να μετακομίζει σε άλλη, μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι… κακές γλώσσες, μάλιστα, θεωρούν πως ο επιθετικός των «παρτενοπέι» ασχολείται με το μέλλον του, αδιαφορώντας για το παρόν.

Από το περιβάλλον, όμως, του ποδοσφαιριστή, έρχεται η εξήγηση της αγωνιστικής πτώσης του Καβάνι. Ο λόγος είναι η… μοναξιά, αφού εδώ και καιρό η σύζυγος του ποδοσφαιριστή, Μαρία Σολεδάδ, βρίσκεται στην Ουρουγουάη, όπου την περασμένη Παρασκευή γέννησε το δεύτερο παιδί του ζεύγους.

Ο ίδιος ο Έντινσον δεν βλέπει την ώρα να αγκαλιάσει το νεογέννητο παιδί του, κάτι που θα μπορέσει να κάνει την ερχόμενη εβδομάδα, όταν θα επιστρέψει στην πατρίδα του για να δώσει το «παρών» στη συγκέντρωση της εθνικής Ουρουγουάης.

Οι άνθρωποι της Νάπολι εύχονται να είναι αυτός ο πραγματικός λόγος που επηρέασε τον Καβάνι και τον έκανε να χάσει την επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα, κάτι που θα επιβεβαιωθεί με την επιστροφή της οικογένειας από την Ουρουγουάη.

Πηγή: sport-fm.gr