Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Με τον παραδοσιακό τρόπο… Η βασίλισσα Ελισάβετ ζεσταίνεται με σόμπα

Οι θερμοκρασίες πέφτουν και η βασίλισσα Ελισάβετ καλείται να αντιμετωπίσει το κρύο με όποιο μέσο διαθέτει, αν μάλιστα είναι οικονομικό και οικολογικό, ακόμα καλύτερα.

Έτσι υποδέχθηκε τον πρέσβη της Αυστραλίας στην αίθουσα ακροάσεων του Μπάκιγχαμ, ενώ ...άναβε μια ηλεκτρική σόμπα στο εσωτερικό του ανενεργού τζακιού της.

Η λήψη που αποκάλυψε την εναλλακτική και πάνω από όλα οικονομική πηγή θέρμανσης, καθώς η σόμπα κοστίζει μόνο 29.99 λίρες, δημοσιεύθηκε στον βρετανικό Τύπο, προκαλώντας ειρωνικά σχόλια για την… διαφορετική επιλογή θέρμανσης του βασιλικού χώρου.


Μάλιστα όπως αναφέρει η Telegraph, η οποία παραθέτει και διαδραστικό χάρτη με όλα τα αντικείμενα που βρίσκονται στην αίθουσα ακροάσεων, η βασίλισσα είναι γνωστό ότι φροντίζει να είναι συγκρατημένη στην θέρμανση, με αποτέλεσμα πολλοί καλεσμένοι της να έχουν παραπονεθεί για τις πολικές θερμοκρασίες που επικρατούν στο παλάτι.

Πάντως είναι εντυπωσιακό ότι στον ίδιο χώρο βρίσκονται πίνακες αξίας δύο εκατομμυρίων λιρών, ένας καθρέπτης αξίας 30.000 λιρών, ένα μπιμπελό παπαγάλος αξίας 20.000 λιρών, ένα ρολόι αξίας 4.000 λιρών και ανάμεσα σε όλα αυτά και η μόλις 29.99 λιρών ατομική σόμπα.
πηγή:protothema.gr