Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Μιχάλαρος: Αποκρατικοποιήσεις και επενδύσεις για ανάπτυξη

Μονόδρομος για την ανάπτυξη, υπό την πίεση της φτώχειας και της ανεργίας, είναι οι αποκρατικοποιήσεις και οι επενδύσεις, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά (ΒΕΠ), Ανδρέα Μιχάλαρο.

Ο κ. Μιχάλαρος τόνισε ...ότι στη διαδικασία αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας θα πρέπει να υπάρξει άρση των αντικινήτρων, όπως είναι η δυσλειτουργία των δημοσίων επιχειρήσεων, αποκατάσταση ήρεμου εργασιακού κλίματος, καθώς και σταθερό και ευνοϊκό φορολογικό περιβάλλον.

Ως παράδειγμα επένδυσης αναφέρθηκε στην COSCO, εκτιμώντας ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στο βάρος της συμφωνίας.

Σχολιάζοντας την εξαγγελία του πρωθυπουργού για επιβολή ενιαίου φόρου 15% στις επιχειρήσεις, ζήτησε οι εξαγγελίες να μην είναι επικοινωνιακά πυροτεχνήματα, αλλά ουσιαστικές δεσμεύσεις με σαφείς όρους και συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα εφαρμογής.