Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Η Βραζιλιάνα που στέλνει τον Σόρος στα δικαστήρια


Μπορεί ο 82χρονος μεγιστάνας Τζορτζ Σόρος να κερδίζει αρκετά χρήματα από τις δραστηριότητές του στα χρηματιστήρια ανά τον κόσμο, όμως όπως φαίνεται από τη δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει με την πρώην ερωμένη του 29χρονη βραζιλιάνα ηθοποιό Αντριάνα Φερέιρ, η αγάπη του για τις γυναίκες του κοστίζει ακριβά.

Η υπόθεση ξεκινάει.... πριν από τρία χρόνια όταν ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι με την Φερέιρ και εκείνη τον ρώτησε αν θα της αγοράσει ένα διαμέρισμα 2 εκατ. δολαρίων, το οποίο της είχε τάξει. Εκείνος όμως της αποκάλυψε ότι το διαμέρισμα το είχε δώσει σε μία άλλη γυναίκα με την οποία διατηρούσε σχέση εκείνη την περίοδο, την Ταμίκο Μπόλτον, η οποία είναι η σημερινή αρραβωνιαστικιά του.
Πέρυσι, η Βραζιλιάνα καλλονή κινήθηκε νομικά κατά του πρώην συντρόφου της. Με μία αγωγή, του ζητούσε αποζημίωση 50 εκατ. δολαρίων, γιατί όπως ισχυρίζεται, ο Soros δεν τήρησε ποτέ την υπόσχεσή του να της χαρίσει το διαμέρισμα.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Φερέιρ, ο Σόρος την χαστούκισε και προσπάθησε να την πνίξει. Επιχείρησε, επίσης, να τη χτυπήσει πετώντας της ένα γυάλινο φωτιστικό. Το βαρύ αντικείμενο δεν την πέτυχε, αλλά έπεσε κάτω και της έκοψε το πόδι.

Τώρα, ο Σόρος αντεπιτίθεται. Μηνύει την πρώην του για συκοφαντική δυσφήμιση και επίθεση.

Κατά τη δική του εκδοχή, μάλιστα, το περιστατικό με το φωτιστικό εκτυλίχθηκε πολύ διαφορετικά. Η Φερέιρ ήταν εκείνη που του πέταξε τη λάμπα, πετυχαίνοντάς τον στο χέρι, λέει. Ο ίδιος ουδέποτε τη χτύπησε, αλλά το κόψιμο στο πόδι της προκλήθηκε από τα γυαλιά της σπασμένης λάμπας.

Το αποτέλεσμα πάντως είναι ότι ο Σόρος χάρισε τελικά το επίμαχο διαμέρισμα στη νέα αρραβωνιαστικιά του.