Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Επεισόδια στο Μεσολόγγι για το σχέδιο «Αθηνά»

Επεισόδια σημειώθηκαν σήμερα στο Μεσολόγγι και συγκεκριμένα έξω από το ξενοδοχείο όπου επρόκειτο να μιλήσει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ, Μάριος Σαλμάς....





Ειδικότερα, σπουδαστές των ΤΕΙ, κάτοικοι από το Μεσολόγγι και την Ναύπακτο, που διαμαρτύρονται για το σχέδιο «Αθηνά» έκαναν πορεία με σκοπό να φθάσουν έξω από το ξενοδοχείο.



Όμως λίγα μέτρα πριν είχαν παραταχθεί αστυνομικές δυνάμεις που τους εμπόδισαν με αποτέλεσμα να ακολουθήσει χρήση χημικών, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.



Στην συνέχεια οι δήμαρχοι Μεσολογγίου Π. Κατσούλης και Ναυπάκτου Γ. Μπουλές καθώς και αντιπροσωπεία πήγαν στο ξενοδοχείο για να συναντήσουν τον Μ. Σαλμά αλλά αποχώρησαν έπειτα από 20 λεπτά διότι δεν τον είχαν συναντήσει όπως είπαν. Έξω από το ξενοδοχείο παραμένουν δεκάδες συγκεντρωμένοι αλλά και αστυνομικές δυνάμεις.