Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

«Στη Ρεάλ όλοι μετράνε τα γκολ που βάζεις»

Δυσαρεστημένος για την σκληρή κριτική που ασκείται από τον Τύπο της Ισπανίας στους επιθετικούς της Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά και Γκονζάλο Ιγκουαΐν, για την απόδοσή τους στα τελευταία παιχνίδια της «βασίλισσας», εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο παλαίμαχος ισπανός στράικερ, Φερνάντο Μοριέντες.

«Το γεγονός πως το τελευταίο χρονικό διάστημα ....
ούτε ο ένας, αλλά ούτε ο άλλος δεν έχουν πετύχει αρκετά τέρματα με προβληματίζει ιδιαιτέρως. Ωστόσο, πιστεύω πως θα ξεπεράσουν αυτή την κρίση που αντιμετωπίζουν και θα βρουν και πάλι το δρόμο προς τα δίχτυα, αφού δεν είναι ωραίο να τους ασκείται σκληρή κριτική για την αφλογιστία τους», είπε αρχικά ο παλαίμαχος επιθετικός.

Στην συνέχεια των δηλώσεών του ο Μοριέντες μίλησε και για το πόσο σημαντικό είναι για τους εκάστοτε επιθετικούς που φοράνε τη φανέλα των «μερένχες» η επίτευξη όσο περισσότερων γκολ γίνεται:

«Όταν παίζεις στη Ρεάλ Μαδρίτης χρειάζεται πρέπει να σκοράρεις αρκετά τέρματα, εφόσον έχεις μία από τις θέσεις των επιθετικών. Μπορεί ένας παίκτης να έχει καλή απόδοση, αλλά να μην μπορεί να πετύχει τέρματα, όμως αν βρίσκεσαι σε μία ομάδα, όπως είναι η Ρεάλ πολλοί μετράνε τα γκολ που βάζεις».

Πηγή: Sport-fm.gr