Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

«Παίκτης της χρονιάς ο Σουάρες»

Είναι οι δύο ηγέτες της Λίβερπουλ. Ο ένας είναι ο φυσικός της ηγέτης, ο μεγάλος αρχηγός, που με το πάθος του παρασύρει τους συμπαίκτες του. 

Ο άλλος, είναι εκείνος που με τις ενέργειές του... και τα γκολ που πετυχαίνει, οδηγεί την ομάδα του στο πρωτάθλημα. Ο Στίβεν Τζέραρντ μίλησε για τον Λουΐς Σουάρες στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ και μόνο καλά λόγια είχε να πει.

Μέχρι τώρα ο Σουάρες είναι ο κορυφαίος σκόρερ μας και αυτός που μας οδηγεί στην Πρέμιερ Λιγκ. Από την αρχή του πρωταθλήματος παίζει εξαιρετικά και δεν βρίσκεται τυχαία στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ. Ειλικρινά δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια την αξία του.

Θεωρώ πως πρέπει του απονεμηθεί ο τίτλος του ποδοσφαιριστή της χρονιάς. Αν αυτό δεν γίνει, τότε ο Λουΐς θα είναι ο πιο σπουδαίος παίκτης που δεν θα έχει τιμηθεί με αυτή τη διάκριση», είπε χαρακτηριστικά ο Τζέραρντ, δείχνοντας την εκτίμηση που τρέφει για τον Ουρουγουανό.

Πηγή: sport-fm.gr