Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Στην προανακριτική καταθέτρια της «λίστας Λαγκάρντ»

Με τη μάρτυρα Ελένη Φερτάκη, το όνομα της οποίας εμφανίζεται στη «λίστα Λαγκάρντ» με μεγάλο λογαριασμό, συνεχίζει τις εργασίες της από το πρωί η Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Η κ. Φερτάκη κλήθηκε να καταθέσει καθώς..., σύμφωνα με το πόρισμα των πραγματογνωμόνων του ΣΔΟΕ που έστειλαν στην Επιτροπή, ο φάκελός της στο cd με τους λογαριασμούς ήταν ένας από αυτούς που ανοίχτηκαν στις 28 Φεβρουαρίου του 2011, όταν η λίστα ήταν στο υπουργείο Οικονομικών.

Στο μεταξύ, τηλεφωνική επικοινωνία θα έχει ο πρόεδρος της Προανακριτικής Χρήστος Μαρκογιαννάκης, με τον προϊστάμενο περιφερειακών επενδύσεων του ΣΔΟΕ, Παναγιώτη Μαντούβαλο, προκειμένου να ενημερωθεί πότε ακριβώς θα σταλεί το αναλυτικό πόρισμα του Σώματος για τους λογαριασμούς των τεσσάρων συγγενών του κ. Παπακωνσταντίνου.