Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

«Ανάμεσα στα φαβορί του Μουντιάλ η Ιταλία»

Το βράδυ της Πέμπτης, στη Γενεύη, διεξάγεται ένα σημαντικό και ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι, ανάμεσα στη Βραζιλία και την Ιταλία. Ο προπονητής των Λατινοαμερικάνων, Λουΐς Φελίπε Σκολάρι, μίλησε την παραμονή του αγώνα και έδειξε να εκτιμά την προσεχή αντίπαλό του.

«Η Ιταλία είναι... μέσα στις έξι ομάδες που θα διεκδικήσουν το επόμενο Μουντιάλ. Η ποιότητα της ομάδας είναι τέτοια, που της επιτρέπει να έχει υψηλές βλέψεις στη μεγάλη διοργάνωση που θα φιλοξενήσει η πατρίδα μου», είπε αρχικά ο Σκολάρι.

Αναλύοντας την Ιταλία, ο προπονητής της Βραζιλίας αναφέρθηκε στα νέα στοιχεία που έχει προσθέσει ο Τσέζαρε Πραντέλι. «Η Ιταλία παραδοσιακά στηρίζεται στην άμυνά της. Αυτό κάνει και τώρα, αλλά ο Πραντέλι έχει προσθέσει πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία στο παιχνίδι της. Προτιμά να παίζει παιχνίδι κατοχής και πρωτοβουλίας, έχει περισσότερες επιθετικές λύσεις και πολλές ιδέες που μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα σε κάθε αντίπαλο», υπογράμμισε.

Ένα από τα επιθετικά όπλα της εθνικής Ιταλίας είναι ο Μάριο Μπαλοτέλι. Ποια είναι η γνώμη του Φελίπε Σκολάρι για τον ιδιόρρυθμο ποδοσφαιριστή; Η απάντηση του τεχνικού της Βραζιλίας είναι διπλωματική. «Ο Μπαλοτέλι μου αρέσει ως παίκτης και θα είχε ενδιαφέρον να τον προπονήσω. Αν ήταν Βραζιλιάνος θα μπορούσα να σας πω περισσότερα. Αλλά είναι Ιταλός, οπότε δεν αναλώνομαι στο να σκεφτώ πως θα μπορούσε να μου φανεί χρήσιμος», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σκολάρι.

Πηγή: sport-fm.gr