Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Θεσπρωτία: Άλλα 217 κιλά κάνναβης κατασχέθηκαν από την Δίωξη Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας

Η κατάλληλη αξιοποίηση των πληροφοριών που είχαν οι αστυνομικοί τους οδήγησε στην σύλληψη ενός Αλβανού ο οποίος μετέφερε με αυτοκίνητο που ανήκε σε Ουκρανή υπήκοο μεγάλη ποσότητα κάνναβης συσκευασμένη σε 188 δέματα.

Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί... στην Σαγιάδα Θεσπρωτίας οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης εντόπισαν το αυτοκίνητο και το ακινητοποίησαν.

Σε έλεγχο που έκαναν βρήκαν να μεταφέρει την μεγάλη ποσότητα κάνναβης η οποία η οποία ζύγιζε 217,626 κιλά. Επίσης στην κατοχή του Αλβανού βρέθηκε και μία νάιλον συσκευασία που περιείχε ηρωίνη βάρους (1,3) γραμμαρίων.
Εις βάρος του 48χρονου Αλβανού σχηματίσθηκε δικογραφία για εισαγωγή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών, ενώ αναζητείται η ιδιοκτήτρια του οχήματος.

Το ι.χ. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή του δράστη κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηγουμενίτσας.



Πηγή: pamepreveza.gr