Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Μέχρι το τέλος του 2016 στη Red Bull ο Vettel


Η Αυστριακή εφημερίδα Kleine Zeitung ανέφερε ότι ο Sebastian Vettel ανανέωσε με την Red Bull Racing μέχρι το τέλος του 2016.

Αυτή την πληροφορία είχε αναφέρει και η Salzburger Nachrichten στις 27 Νοεμβρίου του 2012 αναφέροντας ....ότι ο Vettel επέκτεινε την συνεργασία του να περιλαμβάνει το 2015 με οψιόν για το 2016. Η κίνηση αυτή είναι πολύ λογική. Ο Mateschitz, το μεγάλο αφεντικό της Red Bull Racing, είπε πρόσφατα ότι ο Vettel εφόσον θελήσει να οδηγήσει για την Ferrari, δεν θα βρει την ομάδα της RBR εμπόδιο.

Από την άλλη πλευρά όμως ο Montezemolo τόνισε ότι όσο είναι ο Alonso εκεί (μέχρι τέλος του 2016) δεν υπάρχει θέση για τον Vettel. Από την στιγμή που το τεχνικό τιμ στην Red Bull Racing μένει σταθερό δεν έχει ο Vettel λόγο να φύγει. Εάν στραβώσει η συνεργασία έχει το ελεύθερο να κάνει την κίνησή του. Τι άλλο μπορεί να θελήσει;

Πηγή: gocar.gr