Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Αποφάσισαν να παντρευτούν Παρασκευή και 13 και δείτε τι έπαθαν!

Η Michelle Moore και ο Daniel Joyce αποφάσισαν να αψηφήσουν τις προλήψεις που «συνοδεύουν» το συνδυασμό Παρασκευή και 13 και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου την πιο «άτυχη» μέρα των βρετανικού -και όχι μόνο -ημερολογίου.

Μάλλον έχουν πλέον αναθεωρήσει την άποψή τους αυτή… Καθώς ο γάμος τους, αντί για παραμυθένιος, θύμιζε περισσότερο ιστορία τρόμου καθώς η τέντα κατέρρευσε υπό την καταρρακτώδη βροχή που έπεφτε και την ώρα της δεξίωσης ξέσπασε φωτιά.

Οι συμφορές άρχισαν δύο ημέρες πριν τη μεγάλη μέρα όταν στήθηκε η τέντα που θα φιλοξενούσε τη γαμήλια δεξίωση, στον κήπο του σπιτιού της μαμάς της Michelle, της Viv. Η οικογένεια βρισκόταν στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη, στο Rhosymedre της Βόρειας Ουαλίας, για την πρόβα του γάμου. Όταν γύρισαν στο σπίτι ανακάλυψαν πως η τέντα είχε καταρρεύσει λόγω της καταρρακτώδους βροχής καταστρέφοντας τραπέζια, καρέκλες, μαχαιροπήρουνα, ποτήρια και χειροποίητες πετσέτες. Έπειτα από αγωνιώδη αναζήτηση εναλλακτικού χώρου, η γαμήλια δεξίωση μεταφέρθηκε στο George Edwards Hall στο Cefn Mawr.

Η τελετή πήγε καλά και μετά άλλο ένα απρόοπτο χάλασε το σκηνικό: 

Η μόλις τριών μηνών ανιψιά της Moore, γέμισε εξανθήματα και άρχισε να πρήζεται. «Ήταν φρικτό, περιμέναμε με αγωνία να μάθουμε από τους γιατρούς πώς ήταν η μικρή», αφηγείται η Michelle. «Μάλλον έπαθε κάποιο αλλεργικό σοκ ίσως από ένα σπρέι που χρησιμοποιήθηκε στα λουλούδια του στολισμού, αλλά θα γινόταν καλά. Μόνο έτσι χαλαρώσαμε και αρχίσαμε να απολαμβάνουμε τη μέρα».

Αλλά η «γκαντεμιά» της ημέρας είχε ακόμα έναν άσσο στο μανίκι:

Ενώ η δεξίωση βρισκόταν σε εξέλιξη και όλοι χόρευαν, άρχισε να βγαίνει καπνός από έναν ενισχυτή στην πίστα. «Δεν χρειάστηκε να εκκενώσουμε το χρόνο αλλά υπήρχε μία φρικτή μυρωδιά», λέει η Michelle. Παρά τα απρόοπτα η 19χρονη ήταν αποφασισμένη να απολαύσει τη μεγάλη μέρα της με τον 24χρονο αγαπημένο της. «Η μαμά μου έκανε τόσα πολλά για τις προετοιμασίες του γάμου και ήμουν τόσο στεναχωρημένη όταν η τέντα κατέρρευσε. Αλλά όλοι πέρασαν τελικά καλά και όλα ήταν ωραία», καταλήγει.
πηγή:pistepseto.gr