Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Το Facebook συνδέει διευθύνσεις προφίλ και μηνυμάτων



Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Facebook δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να επιλέξουν ένα προσωπικό όνομα χρήστη (vanity url) για το προφίλ τους.

Για παράδειγμα  ...... facebook.com/georgios.tadopoulos19 

ώστε κανείς να τους εντοπίζει πιο εύκολα αν το επιθυμεί.

Επίσης από το 2010 έχει δημιουργήσει υπηρεσία e-mail. Αν κάποιος το επιθυμεί δηλαδή μπορεί να δέχεται εκτός από μηνύματα μέσω Facebook και e-mail από άλλες υπηρεσίες όπως το Gmail. Αρκεί να έχει καταχωρήσει κάποια διεύθυνση τύπου otidipote@facebook.com μέσω της υπηρεσίας.

Όπως ανακοίνωσε λοιπόν το Facebook, μέσα στο επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει την ενοποίηση αυτών των δύο υπηρεσιών. Όσοι δηλαδή δεν έχουν ήδη καταχωρήσει κάποιο e-mail αλλά έχουν προσωπικό όνομα χρήστη, θα αποκτούν αυτόματα και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η οποία θα ταυτίζεται με το όνομα αυτό.

Για παράδειγμα αν ο χρήστης με διεύθυνση προφίλ (vanity url) facebook.com/georgios.tadopoulos19 δεν έχει κάποιο άλλο e-mail στο Facebook, σε λίγο διάστημα θα μπορεί να λαμβάνει e-mail στη διεύθυνση
georgios.tadopoulos19@ facebook.com.